Kontaktujte nás

Naši klienti

A jakou tiskovinu potřebujete Vy?

Výběr z referencí

ČASOPISY / MAGAZÍNY / LETÁKY / KATALOGY

Řekli o nás

Tiskárna Svoboda je příkladem spolehlivého obchodního partnera, který bezchybně a v termínech podporuje společnost BILLA kvalitním tiskem letáků. Velmi si vážíme intuitivní a transparentní spolupráce, která je pro nás významným přínosem a pevně věříme, že tomu tak bude i v dalších letech.

Roman Souček / Marketing Specialist / BILLA

Společnost Albert spolupracuje se společností Svoboda Press již od samotného začátku působení společnosti Albert, tenkrát ještě Ahold, na českém trhu. Společnost Svoboda plní všechny naše požadavky a to včetně těch nejnáročnějších kvalitativních i termínových. Pomáhá nám dosáhnout všech našich marketingových cílů.

Kateřina Jindrová / Trade manager / Albert

Dlouhodobá spolupráce mezi společností Penny a Svoboda Press probíhá od samého začátku působení společnosti Penny na českém trhu. Svoboda plní všechny nejnáročnější kvalitativní i termínového požadavky naší společnosti a pomáhá nám k dosažení všech našich marketingových cílů.

Jitka Maňáková / Advertising Manager / PENNY

Vážený pane řediteli, rád bych Vám vyjádřil poděkování za dosavadní spolupráci. Agentura NEBE tiskne ve Svobodě letáky a katalogy dm drogerie již 15 let. Svoboda, svou historií dáma v nejlepších letech, stále ukazuje, že umí naplnit potřeby svých klientů s profesionální jistotou, navíc s mladistvým entuziazmem a šarmem. Můžeme ji doporučit jako bezpečný přístav v každém počasí.

Jiří Kopáček / Majitel / Vydavatelství NEBE